A Madame Loulou KRÉMFAGYLALT alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a krémfagylaltok nem tartalmaznak tartósítószert, pálmaolajat, azo-színezéket és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás olasz fagylaltról, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.
Az elkészítéséhez szükségünk lesz 200 ml tejre és 200 ml tejszínre, vagy ha könnyedebb változatban szeretnénk elkészíteni, akkor csak 400 ml tejre.
Ebből a mennyiségből 12 gombócunk lesz.
Összetevők: glükózszirup, cukor, nem hidrogénezett növényi olaj (kókuszolaj), dextróz, dehidradált eperpor (2 %), fölözött tejpor, tejfehérje, módosított keményítő, kukoricakeményítő, emulgeálószerek: E472a, E471, aroma, stabilizátor: E340ii, sűrítőanyag: E415, E466, színezék: E120, E163, savanyúságot szabályozó anyag: E330.
Nyomokban tartalmazhat tojást és mogyorót.
Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:
Energia: 2305 kJ / 553 kcal
Zsír: 36 g, amelyből telített zsírsavak: 12 g
Szénhidrát: 53 g, amelyből cukrok: 39 g
Fehérje: 5 g
Só: 0,2 g
Nettó tömeg: 200 g