Menü

Madame Loulou

Madame Loulou -

Az Ön kreativitása édessé, színessé és elragadóvá válik.

Madame Loulou bevezeti Önt saját tortájának megvalósításába. Ezek könnyen használható, magas színvonalú dekorációs termékek…. Mindezt elősegítik a híres cukrászok által bevezetett legújabb trendek ötleteinek bemutatásával.

Madame Loulou lelkesen vigyáz fogyasztói egészségére, így nagyon aprólékosan válogatja ki a receptek magas minőségű alapanyagait.

 

A gyártó cég - a Rue Flambée Italia egy fiatal és modern cég, mely alapítói azonban többéves múltra tekintenek vissza sütőipari, édesipari, vendéglátás és felszolgálás területén.

Rue Flambée Italia eredetileg cukrászdák, kávézók és ezen iparág támogatására jött létre, de egy nemzetközi know-how eredményeként állandóan új termékek kínálatával jelent meg és ért el nagy forgalmat.

A kifejlesztett termékek széles skálája különböző ízvilágot, állagot és színt képvisel és lehetővé teszi a vevőknek, hogy magas minőségű, finom desszerteket és előételeket készítsenek egyszerűen és gyorsan, mindemellett a készítőnek mindig marad szabad tere a kreativitásra.

Rue Flambée Italia célja teljesen kielégíteni az ügyfelek elvárásait az alapanyagok gondos felkutatásával és kiválasztásával, bevonva ebbe dolgozóit és beszállítóit, és köszönhetően a különleges technológiai megoldásoknak optimalizálhatja a termelékenységét és az élelmiszer biztonságát.

Rendezés: